Τα τελευταία 9 χρόνια του ΜΟΦΣ 2009-2017

Αρχική arrow Εκδηλώσεις - Εκδρομές
ΜΟΦΣ web tv

ΜΟΦΣ web tv

Ο ΜΟΦΣ δημιουργήσε και ανήρτησε στο INTERNET μία βιβλιοθήκη πολυμεσικού υλικού με 3 θεματικές:

1. Εκδρομές  2. Εκδηλώσεις 3. Εκπαιδευτικό επιμορφωτικό υλικό

Έτσι με video, photo, ψηφιακές παρουσιάσεις , ηχογραφημένα κείμενα κ.τ.λ ενημερώνει για τις ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις του, που υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος του ΜOΦΣ . Ταυτόχρονα υποστηρίζεται το πολυδύναμο επιμορφωτικό πρόγραμμα των  σεμιναριών.

Σημειώνεται η χρήση συστημάτων εξ αποστάσεως "ασύγχρονης" εκπαίδευσης γαι την επιμόρφωση των μελών του ΜΟΦΣ. Έτσι το εκπαιδευτικό υλικό από το σεμινάριο της Τετάρτης 13/5, είχε αναρτηθεί πριν από την έναρξη του σεμιναρίου, 85 μέλη του ΜΟΦΣ το είχαν μελετήσει ώστε να είναι αποδοτικότερη η εκπαιδευτική διαδικασία. Στη συνέχεια παρέμεινε στο site για περαιτέρω μελέτη και ανατροφοδότηση, στην εβδομάδα που ακολούθησε το επισκέφθηκαν 200 άτομα. 

Το ΔΣ ευχαριστεί τα μέλη του ΜΟΦΣ για την αποδοχή και την υποστήριξη και αυτής της καινοτομίας. Με την λειτουργία και αυτού του ψηφικού μέσου ολοκληρώνεται το σύστημα επικοινωνίας και ενημέρωσης του ΜΟΦΣ, το οποίο στηρίζεται στο διαδραστικό site www.mofs.gr

Παράλληλα συνεχίζεται η (συμβατική) επικοινωνία με τια διάφορα έντυπα του ΜΟΦΣ και την περιοδικό έντυπο Infobulletin MOFS . Tην τρέχουσα έκδοση του ενημερωτικού δελτίου μπορίτε να την δείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 

ΑΝΟΙΞΤΕ (ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΤΑΣΗ) ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ  (ή ακόμη καλύτερα συνδέστε εξωτερικά ηχεία), για να ακούσετε τους ήχους που συνοδεύεουν τα video και τις παρουσιάσεις.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ VIDEO